Θαλάσσιες Σπηλιές

Η μοναδική σύνδεση του βουνίσιου τοπίου στο Κερί είχε σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία μυστηριωδών σπηλιών και φυσικών καμαρών. Οι απότομοι γκρεμοί φθάνουν μέχρι τη θάλασσα και αγκαλιάζουν τις μικρές αναρίθμητες παραλίες δίνονται μια παραδείσια εικόνα στον επισκέπτη. Το χρώμα του νερού είναι γαλαζοπράσινο με ασημί αντανακλάσεις κάνοντας της Σπηλιές ακόμα πιο φασμαγορικές. Είναι αλήθεια ότι αυτό το μέρος αποτελεί ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα μέρη της Ελλάδας.

Στην τριγύρω περιοχή υπάρχει μια φυσική τεράστια πέτρινη γέφυρα γνωστή σαν μεγάλη Καμάρα. Στα πεντακάθαρα νερά ο επισκέπτης μπορεί να διακρίνει τα θεμέλια της τεράστιας αυτής καμάρας βαθιά μέσα στο βυθό. Τα μικρά καΐκια περνούν από κάτω από την καμάρα και ανάμεσα στις σπηλιές δίνοντας καταπληκτικές ευκαιρίες για φωτογραφίες στους επιβάτες τους.  

Άλλες γνωστές σπηλιές είναι οι σπηλιές της νυχτερίδας, της φώκιας και ορισμένες ακόμα που δημιουργήθηκαν από τη σταδιακή διάβρωση οι οποίες είναι πολλές και εντυπωσιακές. Η εναλλαγή των χρωμάτων μέσα και έξω από τις θαλάσσιες σπηλιές είναι αξιοθαύμαστη, από το γαλαζοπράσινο, στο βαθύ μπλε.