ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Οι Σύλλογοι  Ξενοδόχων Ζακυνθίων, Λαγανά, Αρκαδίων και Αλυκών διοργάνωσαν ημερίδα σε συνεργασία με το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας, την Διεύθυνση Υγείας Πρόνοιας Ζακύνθου, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ζακύνθου και την Αστυνομία Ζακύνθου, την Κυριακή 16 Μαΐου 2010, στο ξενοδοχείο Palatino. 

Σκοπός της ημερίδας ήταν η ενημέρωση των επιχειρηματιών και των στελεχών τους, για την νέα νομοθεσία και τις ισχύουσες διατάξεις, καθώς και τις πρακτικές εφαρμογής και αντιμετώπισης της υγιεινής, της ασφάλειας και της πυρασφάλειας στο χώρο των ξενοδοχείων. Μετά από κάθε παρουσίαση / ενημέρωση, ακολούθησαν ερωτήσεις και έγινε εποικοδομητική συζήτηση, όπου διευκρινίστηκαν πολλά λειτουργικά θέματα.   

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν από την Αστυνομία Ζακύνθου, ο Αστυνομικός Διευθυντής, Ταξίαρχος κ. Βασίλειος Καραγιάννης, από την Διεύθυνση Υγείας Πρόνοιας, ο προϊστάμενος του Τμήματος Υγειονομικού Ελέγχου κ. Νικόλαος Μουγκοπέτρος, από το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας, ο προϊστάμενος κ. Διονύσιος Γκρέκας και από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ζακύνθου, ο Πυρονόμος κ. Αντώνης Αγαλιώτης. 

Επίσης, έγινε παρουσίαση του διεθνούς προγράμματος και οικολογικού σήματος Green Key, από την κα Διονυσία Παπαδοπούλου, η οποία παρουσίασε τους στόχους, τα κριτήρια και τα οφέλη που προκύπτουν για τις ξενοδοχειακές μονάδες που συμμετέχουν σε αυτό.